Imagine principala

-50% la bucătăriile selectate expuse în magazin și -25% la colecția nouă 2023

În perioada 9 ianuarie – 28 februarie 2023, ai reducere de 50% la bucătăriile selectate expuse in magazinele Ixina și 25% la toate bucătăriile din colecția nouă 2023!

Oferta:

Dacă alegi una dintre bucătăriile selectate și expuse în showroom-urile IXINA, beneficiezi de o reducere de 50% pentru mobilier și completările necesare acestuia (maxim 4 corpuri), pentru a se potrivi perfect în spațiul tău.

Blatul din laminat și plinta se comandă gratuit la fabrică doar dacă sunt alte ajustări necesare la bucătăria selectată (completări, modificări din cauza spațiului etc.), altfel, acestea rămân neschimbate.

Toate bucătăriile nou intrate în gamă beneficiază de o reducere specială de introducere de 25%. Modelele de bucătării intrate în gamă în anii anteriori se pot achiziționa la prețuri speciale.

Termeni și condiții:

Ofertele sunt valabile exclusiv pentru primele 20 de contracte semnate;

Ofertele sunt valabile exclusiv pentru contractele ce conțin mobilier, cel puțin 3 electrocasnice (hotă, plită, cuptor) și sanitare (chiuvetă + baterie) achiziționate de la IXINA;

Brandurile de electrocasnice care participă la promoție sunt: Bosch, Falmec, Elica, Neff, Liebherr, Bora, Climadiff, Dunavox;

Brandurile de echipamente sanitare care participă la promoție sunt: SystemCeram, Blanco, Shock;

Ofertele nu se pot cumula cu alte oferte și promoții.

Rezervă o vizită în unul dintre cele 4 magazine Ixina din București, Constanța, Suceava, sau Timișoara și un consilier te va ajuta cu consultanță și proiectarea bucătăriei tale. Localizare magazine Ixina.