Blatul de lucru din cuarț

Blatul de bucătărie din cuarț este un simbol al rafinamentului și excelenței.

Citeste articolul

Curățarea fronturilor

Iată de ce trebuie să îți cureți mobila în mod regulat și aceasta include și curățarea fronturilor, dar și întreținerea hotei.

Citeste articolul

Prizele electrice din bucătărie: alege-le inteligent

Cuptor, plită, hotă, cafetieră, mașină de spălat vase … Pentru ca totul să funcționeze, ai nevoie de atâtea prize electrice câte aparate de uz casnic ai.

Citeste articolul

Blatul de lucru: care este diferența dintre melamină și laminat?

Printre cele mai populare materiale se numără melamina și laminatul, care sunt adesea confundate pentru că arată ca două picături de apă.

Citeste articolul

Decorarea bucătăriei: cum să ai o bucătărie elegantă și contemporană?

Visezi să îți evoluezi bucătăria veche într-o bucătărie cochetă, elegantă, fără a reface tot designul? Iată câteva idei inspiraționale de decorare a bucătăriei pentru a aduce un aspect contemporan camerei tale.

Citeste articolul

Cum să întreținem bucătăria

În această secțiune puteți găsi trucuri pentru o bună întreținere a bucătăriei, sfaturi, dar și lucruri de evitat.

Citeste articolul

Totul despre hote

În afara aspectului estetic, sunt mai multe criterii de luat în considerare pentru a alege hota perfect adaptată bucătăriei noastre.

Citeste articolul

Vizita la magazin

Vizitarea magazinului Ixina este o experiență deosebită și un must!

Citeste articolul

Ce blat de lucru să aleg pentru bucătăria mea?

Blatul de lucru este un element esențial al bucătăriei moderne, ca atare el trebuie să fie în același timp rezistent și decorativ. La Ixina puteți alege dintr-o gamă largă de culori, materiale (stratificat, cuarț sau inox) și grosimi. Blatul de lucru se realizează « la comandă », având dimensiuni (înălțime, lățime, grosime) determinate în funcție de nevoile clientului.

Citeste articolul

Bucătăria mea din pod

Concepută pentru o suprafață redusă și un buget mic, bucătăria Moda fără mânere oferă acestui spațiu deschis situat sub acoperiș o notă de forță, de eleganță și mai ales o bună capacitate de depozitare.

Citeste articolul