Ce buget ar trebui să planific pentru bucătăria mea utilată?

Vrei să îți recondiționezi complet bucătăria sau să instalezi una în noua ta casa? Și bineînțeles, îți pui întrebari despre alegerea elementelor… dar și întrebări cu privire la prețul acestei bucătării utilate. Cât de scumpă este? Facem bilanțul cu tine.

Citeste articolul

Idei de decorațiuni pentru bucătăria ta

Ești în căutarea unor idei decorative pentru bucătăria ta? Află din acest articol ultimele trenduri în materie de decorațiuni pentru bucătăria ta, mai mult decât idei la modă, aici vă vorbim despre valori sigure în decor, cu accent pe culoare, această notă esențială care reprezintă sufletul unei bucătării.

Citeste articolul

Amenajarea bucătăriei: sfaturile noastre pentru a economisi spațiu într-o bucătărie!

Într-o bucătărie mică sau mare, semi-deschisă, deschisă sau închisă, economisirea spațiului este esențială. Iată sfaturile noastre de optimizare a spațiului pentru o amenajare ideală a bucătăriei tale!

Citeste articolul

Bucătăria mea stil LOFT

Cu o largă deschidere spre living-room, bucătăria Matera proiectată de Ixina oferă acestui loft o pronunțată notă design și un caracter prietenos.

Citeste articolul

Triunghiul activității: o regulă de aur pentru a facilita amenajarea unei bucătării

Amenajarea cu succes a unei bucatarii depinde de mai multe criterii, printre care aplicarea celebrului triunghi de activitate sau triunghi de aur. Concentrați-vă pe un principiu cheie care este ușor de stăpânit.

Citeste articolul