Imagine principala

Bucătăria Funcțională – specialitatea Ixina

OPTIMIZAREA SPAȚIULUI

La Ixina știm să exploatăm cel mai mic colțișor al bucătăriei. Sub blatul de lucru, în colțuri sau plinte putem strecura sertare și spații de depozitare.

ORGANIZAREA

În bucătărie activitățile trebuie să se poată înlănțui cu fluiditate și fiecare element să poată fi găsit imediat. De aceea Ixina vine cu idei care permit economisirea timpului: sertare cu bacuri interioare, corpuri suspendate cu picurător, cântar mural rabatabil.

DEPOZITAREA

Printre secretele unei bune organizări a bucătăriei: ustensilele, condimentele și tacâmurile totdeauna accesibile, sertare bine compartimentate, toate colțurile folosite!

TRUCURI

Elementele de securitate, iluminarea adecvată, spațiile de depozitare inteligente, funcționalitatea blatului sunt tot atâtea lucruri ingenioase care vă simplifică viața. Bucătăriile Ixina au nenumărate astfel de elemente gândite pentru a vă face ziua mai bună.

SOLUȚII

Fie că este vorba de a ilumina o etajeră, de un spațiu de depozitare simplu și eficace, de ustensile la îndemână sau de o priză în mijlocul blatului, Ixina este totdeauna gata să vă ofere soluția potrivită.