Imagine principala

Bucătăria mea stil LOFT

O BUCĂTĂRIE SPAȚIOASĂ, INGENIOASĂ ȘI CU UN DESIGN DEOSEBIT

Cu o largă deschidere spre living-room, bucătăria Matera proiectată de Ixina oferă acestui loft o pronunțată notă design și un caracter prietenos. Scăldată într-o frumoasă lumină naturală, această bucătărie este o puternică afirmare a atemporalității prin liniile sale rafinate și a stilului industrial prin elementele sale metalizate.

Formată dintr-o serie de blocuri ultra-funcționale și dintr-o insulă centrală în care este încastrată chiuveta din inox, această bucătărie invită familia sau prietenii la apropiere și momente plăcute. Robustă, ușor de întreținut și de utilizat, blatul său din material stratificat cu aspect de lemn este ideal pentru a pregăti masa sau a lua micul dejun.

Este o bucătărie foarte practică. Etajerele situate lângă plita cu inducție ne permit să avem la îndemână ustensilele de bucătărie, condimentele sau cărțile de bucate. Decorația de perete din ardezie ne permite să scriem direct pe ea cu creta diferite note cum ar fi lista de cumpărături. În cuptoarele încastrate în coloană se poate cu ușurință pune mâncarea la copt și apoi supraveghea coacerea.

Corpurile au toate fețele de ușă acrilice de culoare Anthracite Ultra Brillant, cu reflexii excepționale comparabile cu ale sticlei; ele aduc astfel un plus de luminozitate și de adâncime acestui spațiu de locuit. Eleganța este dată și de marginile fețelor de ușă cu canturi din PVC și interior asortat cu ușile. Mânerele lungi din metal aduc și ele un plus de confort și maniabilitate.