Imagine principala

Ce blat de lucru să aleg pentru bucătăria mea?

BLATUL DIN MATERIAL COMPOZIT

Blatul de lucru din material compozit este confecționat din granule de piatră consolidate cu o rășină sintetică. Acest procedeu permite obținerea unui blat foarte dens, perfect plan, fără pori și cu un luciu frumos și durabil.

Acest tip de blat este disponibil în numeroase culori. El oferă robustețe, rezistență sporită la lovituri și la căldură și o igienă perfectă.

BLATUL DIN INOX

Blatul din inox este prin excelență blatul profesioniștilor. El se utilizeaza în toate bucătăriile profesionale corespunzând standardelor de securitate alimentară, find rezistent la foc, la inundații, total igienic, anticoroziune și fără pori. Este ușor de utilizat și de întreținut, curat, robust, practic și aduce o notă de design modern bucătăriei.

BLATUL DIN MATERIAL STRATIFICAT

Blatul de lucru din material stratificat este fără îndoială cel mai avantajos din punctul de vedere al raportului calitate/preț. Acest tip de blat este disponibil într-o gamă largă de culori și de varietăți (lemn, mineral, metal…) fiind adaptabil la toate interioarele de bucătării și la… toate fanteziile! Este ușor de întreținut și de utilizat, rezistent și practic.