Imagine principala

Curățarea fronturilor

Bucătăria este încăperea cea mai supusă murdăriei. Într-adevăr, în timp ce pregătim mesele, aburii și grăsimea scapă din oalele și tigăile noastre. Iată de ce trebuie să îți cureți mobila în mod regulat și aceasta include și curățarea fronturilor, dar și întreținerea hotei. Deși misiunea poate părea laborioasă, nu este cazul. Într-adevăr, urmând aceste mici trucuri, se va simplifica totul.

CURĂȚAREA FRONTURILOR DIN LEMN MASIV SAU PLACAT

În primul rând, acest tip de front nu ar trebui să se murdărească deci trebuie avută multă grijă. Pentru a face acest lucru, de îndată ce apare un incident, este important să ștergi imediat cu un burete, astfel încât murdăria să poată fi îndepărtată ușor.

De asemenea, pentru a păstra o cameră curată și îngrijită zilnic, șterge cu o cârpă moale și uscată ușile de la mobilierul bucătăriei tale. Acest lucru va face astfel posibilă eliminarea prafului de pe suprafețe. Apoi, echipează-te cu o a doua cârpă, umezită cu apă la temperatura camerei, sau cu o perie moale umedă, cu care vei șterge  din nou suprafețele mobilierului, finalizând curățarea fronturilor din bucătăriei. Curățarea fronturilor din lemn trebuie făcută întotdeauna în direcția fibrei. Apoi usucă fațadele.

În cele din urmă, ai grijă să nu folosești niciodată produse abrazive sau să freci cu partea verde a buretelui pentru a nu deteriora mobila.

CURĂȚAREA FRONTURILOR LACUITE

Glossy sau satinat, frontul lăcuit poate fi curățat foarte ușor. Materiale brute care zgârie trebuie evitate pe fațadele lăcuite sau suprafețele laminate lăcuite. Este esențial să folosești o cârpă moale în timpul sesiunilor de curățare. Acest material textil, impregnat cu apă fierbinte, va fi mai mult decât suficient pentru a curăța cu succes fronturile.

Pentru a elimina o pată veche și tenace, se poate folosi un produs special pentru sticlă. Cu toate acestea, recomandăm înainte să testezi soluția pe un eșantion sau un colț mic înainte de a continua cu curățarea pe toată suprafața ușii lăcuite de bucătărie.