Imagine principala

De ce să aleg IXINA?

1. CEL MAI BUN RAPORT SERVICII-CALITATE-PREȚ

Pentru majoritatea dintre noi, găsirea bucătăriei de vis necesită o investiție importantă de timp și bani. Și atunci visul poate deveni o realitate diferită: deziluzii, probleme de instalare, cheltuieli care se acumulează…

La Ixina nu există surprize neplăcute! Prețurile sunt transparente și corecte. Concepția, livrarea, instalarea bucătăriei tale se fac pe baza sfaturilor consilierului Ixina care stabilește formula cea mai potrivită pentru nevoile și dorințele tale.

Mai mult, consilierul tău Ixina te asistă pe toata durata proiectului de bucătărie ca să poți obține ceea ce ți-ai dorit. La Ixina ai siguranța că vei achiziționa o bucătărie la comandă echipată și de calitate și că vei putea avea exact ceea ce ai visat!

2. CONSILIER UNIC PE DURATA PROIECTULUI

La Ixina același consilier te ajută de la începutul proiectului până la finalizarea instalării bucătăriei tale.

Toată experiența și răbdarea sa sunt dedicate proiectului tău, fie că e vorba de etapa de consiliere, proiectare, sau montaj.

Grație acestui sistem eficace de asistență consilierul Ixina poate proiecta și realiza proiectul tău personalizat de bucătărie total adaptat nevoilor, gusturilor și bugetului tău!

3. EXPERIENȚA SPECIALIȘTILOR NOȘTRI

CALITATE SUPERIOARĂ

Nu facem nici un compromis la calitate! Bucătăriile Ixina sunt realizate în fabrici din Germania. Fiecare mobilă o dată semi-montată este verificată și controlată amănunțit înainte de livrare: la Ixina, nu vindem kit-uri de mobilă! Cu toate acestea, prețurile noastre sunt cele mai joase.

MAI APROAPE DE CLIENT

În magazinele Ixina vei fi întâmpinat de un consilier care te va ajuta să construiești proiectul tău de bucătărie personalizat după gustul și nevoile tale. Toți consilierii noștri te vor primi călduros, te vor asculta cu atenție și îți vor da sfaturi competente bazate pe experiență și profesionalism.

OPȚIUNI NELIMITATE

Ixina vă propune o gamă largă de modele de bucătării în peste 4.000 de combinații posibile pentru a putea satisface toate dorințele, gusturile și visurile!

MAXIMUM DE INOVAȚIE

Zonele de lucru clar definite, spațiile de depozitare ingenios concepute, iluminarea ideal plasată, blatul de lucru funcțional, sunt aspecte care demonstrează grija Ixina pentru a furniza bucătăriile cele mai practice și funcționale, în acord cu nevoile clienților. Bucătăriile Ixina sunt 100% personalizate și adaptate modului tău de viață!

4. PREȚURI TRANSPARENTE

Între tine și Ixina, totul este 100% transparent!

La Ixina prețurile sunt precise și de încredere, la fel ca bucătăriile. Prețurile de la Ixina sunt negociate cu toți furnizorii pentru a asigura cel mai bun raport calitate/preț.

În plus, ai tot timpul să efectuezi în liniște lucrările pe care le dorești în noua ta locuință întrucât Ixina blochează prețul bucătăriei tale din momentul comenzii până la livrare, care poate avea loc chiar și la un an după comandă!