Imagine principala

Decorarea bucătăriei: cum să ai o bucătărie elegantă și contemporană?

OBȚINE O BUCĂTĂRIE ELEGANTĂ ȘI MODERNĂ

Visezi să îți evoluezi bucătăria veche într-o bucătărie cochetă, elegantă, fără a reface tot designul? Iată câteva idei inspiraționale de decorare a bucătăriei pentru a aduce un aspect contemporan camerei tale.

NEGRU CA SEMN DE ELEGANȚĂ

Când ne gândim la eleganță, de obicei ne gândim la negru. Este adevărat că această culoare are darul de a pune în evidență liniile mobilei tale și de a scoate în evidență detalii decorative, lemn, metal. Pentru o bucătărie cu aer modern, puteți, așadar, să folosiți fără teamă negrul, fie pentru blatul de lucru, mobilier sau chiar pentru scaune.

CULOARE ÎN TUȘĂ SUBTILĂ

Negru conferă sobrietate, dar poți aduce un aer modern bucătăriei tale și daca folosești o tușă subtilă de culoare. Pentru asta, nimic nu egalează efectul unui strop de culoare, pe un perete (muștar, albastru regal, verde…). De asemenea, poți crea un efect deosebit prin utilizarea de accesorii cu aceeași culoare (o vază, recipiente sau spătarul unui scaun…). Totul este despre subtilitate și dozare.

NOTE NATURALE

O bucătărie elegantă și modernă va tinde și astăzi să conțină câteva note de lemn, evidențiate subtil de designul bucătăriei tale. Acesta poate fi un parchet, o parte din mobilierul din lemn, niște plante zen sau aromate pentru a decora blatul…

DEPOZITARE EFICIENTĂ

Eleganța nu rimează cu dezordinea. Ca parte a unui decor cochet al bucătăriei, vom avea tendința să ne dorim să organizăm totul și să obținem un rezultat minimalist. În acest scop, este esențial să-ți alegi zonele de depozitare inteligent pentru ca totul să-și găsească un loc odată depozitat.

Electrocasnicele invizibile

Astăzi este necesar să te bucuri de confort maxim, dar de o amprentă minimă. Iată de ce noile trenduri recomandă să îți integrezi toate aparatele electrocasnice, sau chiar sa le camuflezi în dulapuri mari create în acest scop. Odată ce bucătăria este ordonată, rămâne doar un blat imaculat.