Cum să deschizi o franciză Ixina?

Te vom susține la fiecare pas să îți deschizi un magazin Ixina

Proiectarea viitoarei tale locații

Proiectarea viitoarei tale locații

Odată setată locația vom realiza designul viitorului tău magazin, astfel încât să obții cele mai bune rezultate cu spațiul ales. Vom creiona un proiect în detaliu pentru amenajarea locației, proiectarea bucătăriilor de expunere, signalistica pentru interiorul și exteriorul locației. Vei avea alături expertiza unei echipe cu 300 magazine lansate.

Instruire

Formarea este esențială și reprezintă cheia succesului brandului nostru. Fie că este vorba despre produs, vânzări, proiectare sau management...îți vom fi alături și îți vom împărtăși toate cunoștințele noastre.

Proiectarea viitoarei tale locații
Marketing

Marketing

Experiența și satisfacția clienților sunt în centrul preocupărilor noastre. Acesta este motivul pentru care o echipă de experți lucrează continuu pentru a îmbunătăți notorietatea brandului Ixina. Se aplică un plan de acțiune solid pentru a crește traficul și vânzările. Bucătăriile și ofertele noastre sunt unice și le facem cunoscute printr-o comunicare puternică atât în mediul online cât și offline.

Managementul produselor

Echipa noastră stabilește gama și oferta Ixina alături de furnizorii noștri de încredere. Astfel ai acces la rețeaua de parteneri Ixina (producători de mobilier de bucătărie, electrocasnice, sanitare și alte accesorii), asigurând astfel o calitate constantă a produselor și cele mai bune prețuri de achiziție de pe piață, datorită echipei de experți ce se ocupă de negocierea acestora.

Managementul produselor

Formular de contact francizare

Completează datele și vei fi contactat cât de curând

 

    Dna.Dra.Dl.