Spunem Da visurilor tale!

Fondat în Belgia în 1971, brand-ul Ixina a crescut rapid, devenind în prezent lider european în vânzarea de bucătării complet echipate, cu peste 300 de magazine la nivel internațional.

Proiect

În România, activăm din 2015, moment în care am deschis primul magazin Ixina din România, în București, Ixina Lakeview.

În 2019, la Constanța s-a deschis cel de-al doilea magazin Ixina din țară, urmat apoi în 2020 de magazinul din Suceava, iar în 2021 în Timișoara.

Oferim clienților consiliere specializată și proiecte personalizate, transformând în realitate bucătăria de vis a fiecăruia. Pentru ca tot acest proces să fie fără griji pentru tine, ne ocupăm noi de tot. Începând cu partea de design și proiectare, continuând cu producția (prin rețeaua de parteneri germani) până la montajul mobilierului de bucătărie de cea mai înaltă calitate, alături de electrocasnicele de top, îți suntem alături la fiecare pas.

Proiect

Indiferent de stilul de viață, bugete sau preferințe, Ixina își propune să transforme fiecare bucătărie de vis în realitate în întreaga lume. Pentru a realiza aceste vise, brandul promite clienților săi o experiență unică. Călătoria clientului de la vis la realitate, o realitate în care Ixina se angajează să facă tot posibilul pentru a se asigura că fiecare proiect de bucătărie este posibil.