MENTIUNI LEGALE

Acest site este proprietatea societății comerciale Kitchen Pro SRL.

Punct de lucru: The Lakeview, Str. Barbu Văcărescu nr. 301-311, parter, București-020276.

Număr înregistrare în Registrul Comerțului: J40/7456/2015.

Cod fiscal: RO34676482.

Proprietate intelectuală

Toate datele și informațiile conținute de acest site sunt protejate prin efectul dreptului de autor și al celui de proprietate intelectuală aparținând SC Kitchen Pro SRL. Reproducerea totală sau parțială a datelor conținute de acest site este autorizată exclusiv pentru uzul personal al utilizatorilor site-ului. Orice reproducere sau folosire a datelor conținute de site ce excede uzul personal poate da naștere unor acțiuni penale sau civile după caz.

Sigle și mărci

Numele și sigla IXINA sunt înregistrate internațional, fiind astfel protejate prin legislația națională și internațională. Site-ul include referințe la alte mărci deținute de terțe părți care pot fi la rândul lor protejate de legislația națională sau internațională.

Corectitudinea informațiilor publicate

Proprietarul site-ului depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile publicate sunt corecte, complete, exacte și nu conțin erori, cu toate acestea declină orice responsabilitate privind orice posibilă eroare sau inadvertență. Proprietarul își rezervă de asemenea dreptul de a modifica în orice moment și fără preaviz conținutul site-ului. Fotografiile, imaginile și descrierile produselor publicate pe site nu pot constitui o obligație contractuală. Preocuparea permanentă a noastră și a furnizorilor noștri pentru îmbunătățirea calității produselor poate conduce la modificarea din timp în timp a caracteristicilor mobilierului de bucătărie și electrocasnicelor prezentate pe site. Proprietarul site-ului declină de aceea orice responsabilitate privitor la modul de utilizare al informațiilor conținute de acest site. În nici un caz el nu poate fi considerat responsabil pentru orice prejudiciu de orice natură, direct sau indirect, rezultând din utilizarea site-ului sau a informațiilor pe care le conține.

Prețuri

Prețurile cu TVA afișate pe site au exclusiv o valoare informativă, considerată la data publicării, cu excepția eventualelor erori materiale, și constituie valoarea maximă a prețurilor de vânzare recomandate. Fiecare magazin IXINA își poate fixa propriile prețuri de vânzare. De asemenea, prețurile afișate pe site pot fi modificate de proprietarul site-ului la orice moment, fără aviz prealabil.