POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

REGULI DE CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATE A DATELOR PERSONALE

Avem nevoie de datele dumneavoastră pentru a crea o experiență personalizată în interacțiunea cu site-ul nostru.

Nu facem mass-mailing, trimitem doar mesaje nișate și pe care le considerăm de interes pentru destinatari.

Nu vă va suna nimeni până în momentul în care începeți un proiect cu noi, iar această persoană va fi un angajat Ixina, nu un prestator de servicii terț dintr-un call center. Excepție de la această regulă generală o pot face proiecte pilot ale departamentului de marketing.
Datele dumneavoastră personale rămân la noi, nu le transmitem niciodată în afara firmelor din grup cu excepția firmelor și platformelor cu care colaborăm pentru implementarea proiectelor de marketing (ex. Facebook, Google, MailChimp etc…).

Operatorii datelor cu caracter personal sunt:

  • Kitchen Pro SRL – Ixina București (Lakeview)
  • X Ina Banat SRL- Ixina Timișoara
  • Tomis Kitchen SRL- Ixina Constanța
  • Manaz Montage SRL– Ixina Suceava

În orice moment veți alege să nu mai primiți mesaje de la noi, puteți face aceasta cu un singur click și vom opri imediat toate comunicările (link unsubscribe din partea de jos a mail-uluil).

Dacă veți dori să ștergem complet și definitiv toate datele dumneavoastră de la noi din sistem, sau să verificați/modificați datele pe care le deținem despre dumneavoastră, acest lucru se poate realiza dacă ne transmiteți această solicitare la gdpr@ixina.ro. Ștergerea datelor dumneavoastră personale poate dura până la 14 zile.

Pentru reclamații contactați DPO: dl. Adrian Magda la adresa de email adrian.magda@gdprservicii.ro.

Vom păstra datele dumneavoastră doar pe perioada în care este nevoie să vă transmitem mesaje de interes pentru, și ca să îndeplinim, scopul descris în aceste reguli.