Pasul 1 al proiectului bucătăriei tale:
Găsirea inspirației

Un proiect de bucătărie este, în primul rând o poveste de stil. Chiar înainte de a începe lucrul, este esențial să știi cum să definești ceea ce îți place și ce nu. Dacă nu ești încă fixat pe un stil anume, nu te panica: suntem aici pentru a te ajuta. O scurtă prezentare a celor mai importante tendințe în bucătărie.

ATMOSFERĂ MINIMALISTĂ

Eliberează-te de lucrurile nefolositoare, capătă eleganță, respiră... Iată câteva cuvinte ce descriu atmosfera minimalistă pe care o poți alege pentru bucătăria ta. Electrocasnicele sunt camuflate, integrate în mobilier, culorile predominate sunt atât sobre cât și proaspete. Pe scurt, îți place o bucătărie care se dorește a fi zen și modernă în același timp?

Etapa proiect
Etapa proiect
Etapa proiect

TOTUL NATURAL

Îți dorești o bucătărie care îmbină autenticitatea și căldura? Optează pentru o atmosferă naturală!

Lemnul brut, materialele sobre și rezistente definesc un loc liniștitor și elegant.

Etapa proiect
Etapa proiect
Etapa proiect

ATMOSFERĂ SCANDINAVĂ

Din nou lemn, dar mult mai cozy și alb... Atingerea scandinavă face legătura dintre tradiție și modernitate promițând o atmosferă confortabilă și curată.

Etapa proiect
Etapa proiect
Etapa proiect

ATMOSFERĂ INDUSTRIALĂ

Este o bucătărie ultra trendy, brută,ce se combină perfect cu scaune de bar, suspensii industriale și inox. Pentru un stil foarte avangardist, tip mansardă.  

Etapa proiect
Etapa proiect

ATMOSFERĂ ARTISTICĂ ȘI DECO

Acesta este un stil pentru cei îndrăzneți. Cei care iubesc designul, culorile și atingerea art deco care fac din bucătăria ta o cameră în care domnește stilul și buna dispoziție.

Etapa proiect
Etapa proiect
Etapa proiect

SFATURILOR NOASTRE

Nu este nevoie să fii un profesionist pentru a-ți putea defini stilul.

  • Cel mai bine este să-ți asculți dorințele, să le notezi, și să lași experții să le pună în practică. Notează ori de câte ori vezi un articol care îți place cu adevărat, când vizitezi prietenii sau când deschizi un catalog.
  • Definește-ți nevoile, pentru că nu vei avea aceleași nevoi dacă ești singur sau ai o familie numeroasă. Vrei o bucătărie functională? Elegantă? Curată? Depinde de tine să ne spui!

 

O modalitate distractivă de a fi la curent cu cele mai recente tendințe. Și pentru și mai multă inspirație găsești toate bucătăriile noastre din 2021 în catalogul Ixina.