Pasul 5 al proiectului de bucătărie:
Montare și instalare

Momentul mult așteptat a sosit, bucătăria ta este aici gata de instalare!

Un moment important și delicat, deloc de subestimat, pentru că armonia proiectului tău depinde de seriozitatea și precizia montării bucătăriei. Dar și aici nu ești singur: Ixina te însoțește și asigură calitatea serviciului alături de echipa de montatori specialiști.

AI ÎNCREDERE IN IXINA

Instalarea bucătăriei de către specialiștii de la Ixina te ajută să te bucuri de acest pas în liniște datorită expertizei montatorilor noștri.

Experiența membrilor echipei de montatori vorbește de la sine. Echipa Ixina este reprezentată de către profesioniști și oameni pasionați de meseria lor, ce vor realiza montajul proiectului la un nivel ridicat de calitate, atât a mobilierului cât și a tuturor echipamentelor încorporabile achiziționate de la Ixina.

Instalatorii noștri

Montatorii noștri sunt experți selectați de Ixina pentru seriozitatea și abilitățile lor. Fiecare dintre ei și-a asumat angajamentele Ixina de calitate și livrează în conformitate cu acestea. Ce înseamnă asta? Că le cunoaștem capacitatea de a lucra eficient, cu produsele noastre și că gestionăm recepția și instalarea de la A la Z. O problemă neașteptată? O întrebare? Experții noștri sunt pregătiți să facă față tuturor situațiilor, cu profesionalism și siguranță.

Montatorii noștri își vor pune toate cunoștințele și experiența în slujba instalării bucătăriei tale pentru a garanta calitatea și siguranța proiectului.