Pasul 2 al proiectului de bucătărie:
Pregătește-ți dosarul

Visezi deja la stilul și configurația viitoarei tale bucătării? Transformă visul în realitate făcând o programare la unul dintre cele 4 showroom-uri Ixina.

Vizita în showroom reprezintă un pas important, deoarece va demara crearea bucătăriei tale. Pregătind cu atenție această întâlnire, ne oferi șansa de a-ți asigura cea mai bună expertiză.

Prin urmare, este necesar să petreci ceva timp detalierii informațiilor necesare proiectului tău. Nu știi de unde să începi?

3 Date esențiale

Pentru a te sprijini cel mai bine în proiectul tău, te sfătuim să reții câțiva parametri care ne vor permite să proiectăm mai bine randarea bucătăriei și să îți oferim o soluție personalizată.

În primul rând, notează măsurătorile bucătăriei tale. Despre ce vorbim? Dimensiunile camerei (lungime, lățime și înălțime), dar și dimensiunile și localizarea fiecărei uși și ferestre. Înălțime camerei, până în tavan, este de asemenea un parametru important.

Tot aici veți nota informațiile tehnice legate de camera dedicată viitoarei bucătării: adică localizarea țevilor de apă, gaz, electricitate, locul hotei etc. plus dacă aceste date sunt fixe sau mobile etc.

În cele din urmă, în mod ideal, ia în considerare să faci câteva fotografii: un proiect este întotdeauna mai grăitor cu imagini, care reflectă volume, posibilă implementare etc. Acum ești pregătit!