Pasul 3 al proiectului de bucătărie:
întâlniți-ne în magazinul Ixina

Odată ce pasul de pregătire a fost îndeplinit cu succes, nu ezita nici o secundă: treci la pasul următor și vino în magazinul Ixina pentru ca proiectul tău să prindă contur. Consilierii noștri vor fi bucuroși să te asculte și să te îndrume în realizarea bucătăriei visurilor tale.

Și nu uita că poți să îți faci o programare, să pui întrebări și să alegi din varietatea noastră de fronturi și accesorii.

Bine ai venit

Venirea în magazin, vizualizarea elementelor ce compun bucătăriile Ixina, reprezintă un pas important deoarece acesta este începutul viitoarei tale bucătării.

De îndată ce ajungi la noi în magazin, un consilier te va întâmpina și va discuta despre proiectul tău. El îți va adresa toate întrebările necesare pentru a determina cel mai bine nevoile și dorințele tale.

Consilierea

În magazinul Ixina, consilierul va ține cont de dorințele tale pentru a-ți prezenta soluțiile potrivite.

Din experiența lui, îți va oferi soluții și idei de depozitare, materiale, la care poate nici nu te-ai gândit, în scopul unic de a te face să avansezi în crearea bucătăriei visurilor tale.

Vizualizarea elementelor

Venirea în magazin este, mai presus de toate, o oportunitate de a pune mâna, la propriu, pe bucătăriile Ixina.

Vino să vizitezi magazinele noastre și să vezi la fața locului bucătăriile expuse. Atinge diferitele materiale, cunoaște culorile, materialele, calitatea, spațiul și lumina. Și în cele din urmă, vino să simți care poate fi viitoarea ta bucătărie.

Proiectul începe să prindă formă

La finalul vizitei în magazinul Ixina, proiectul bucătăriei tale de vis va fi mai bine înțeles, sub conducerea unui profesionist, conform aspirațiilor și nevoilor tale personale.

Ești la doar un pas distanță de bucătăria de vis.

După semnarea contractului, una din primele etape ale creării bucătăriei visurilor tale este măsurarea spațiului de bucătărie total gratuit de către tehnicienii noștri.

Deși la prima vizită te-ai descurcat minunat cu propria ruletă, este necesară o măsurare mai amănunțită cu unelte specifice pentru a ne asigura că bucătăria ta se va potrivi perfect în spațiul dedicat acesteia.